Društvene mreže

Adssential Google Partner

Društvene mreže

Upoznajte snagu društvenih mreža uz planirane objave i brendiranje vašeg poslovanja!

Povećajte doseg svojih objava i brendirajte se uz marketinšku strategiju na društvenim mrežama!

Zatražite ponudu
USLUGE

Marketing društvenih mreža

Vođenje društvenih mreža zahtijeva konstantnu izradu relevantnog, visokokvalitetnog i zanimljivog sadržaja za ciljanu publiku određenog proizvoda ili usluge, uz stručno znanje i kreativnost.

Planiranjem i izradom strategije za oglašavanje na društvenim mrežama, možete povećati doseg svojih objava za ciljanu publiku, što znači da će vaši proizvodi i usluge biti lako dostupni potencijalnim klijentima.

Marketing društvenih mreža uključuje usluge vođenja stranice i izradu organskih postova, kao i izradu plaćenih kampanja. Prisutnošću na društvenim mrežama možete izgraditi svoj brend, povećati lojalnost kupaca i povećati prihode.

Uz našu pomoć ostvarite bolje rezultate na sljedećim društvenim mrežama

Logo Facebook društvene mreže.

Facebook

Povećajte online prisutnost i privucite nove klijente uz našu uslugu Facebook marketinga. Pomoći ćemo vam da s kreativnim, zanimljivim i informativnim Facebook objavama povećate svoj doseg pred potencijalnim klijentima i otkrijete kako vaša tvrtka može postići uspjeh na najraširenijoj društvenoj mreži na svijetu.

Logo Instragram društvene mreže.

Instagram

Razvijte svoju prisutnost na Instagramu, povećajte vidljivost objava i privucite nove klijente s atraktivnim i zanimljivim vizualnim sadržajem. Pomoći ćemo vam da uz našu stručnu uslugu vođenja Instagram profila ostvarite svoje marketinške ciljeve i postignete veći uspjeh na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Logo LinkedIn društvene mreže.

LinkedIn

Iskoristite puni potencijal najmoćnije platforme za profesionalno umrežavanje. Povećajte utjecaj svoje tvrtke u poslovnom digitalnom svijetu uz našu stručnu uslugu LinkedIn marketinga. Brendirajte se i privucite nove klijente s unaprijed osmišljenim i relevantnim sadržajem te ostvarite veći uspjeh na ovoj društvenoj mreži.

Organske vs plaćene objave

Čovjek sjedi na plavom laptopu i tipka na mobitel, ispred njega se nalazi plavi mobitel, a u pozadini plavi ekran na kojem su društvene mreže.
USLUGE

Organske objave

Organske objave na društvenim mrežama podrazumijevaju neplaćeni sadržaj te su vidljive samo pratiteljima ili osobama koje posjete vašu stranicu. Važan su dio strategije vođenja profila na društvenim mrežama, no isto tako njihov je doseg posljednjih godina znatno smanjen, tako da neće svi korisnici koji prate vaše stranice vidjeti vaše objave. Kvalitetnim i relevantnim sadržajem povećava se doseg objava te raste vidljivost vašeg brenda, a u tome ćemo vam mi pomoći.

Kontaktirajte nas
Žena s megafonom u rukama sjedi na oglasu, oglas je plave boje i izgleda kao oglas za društvene mreže.
USLUGE

Plaćene kampanje

Plaćene kampanje na društvenim mrežama podrazumijevaju plaćene oglase s mogućnošću ciljanja specifične publike, a izrađuju se da bi vaše objave dosegle veći broj potencijalnih klijenata. Prije pokretanja oglasa važno je definirati ciljnu skupinu kako bi kampanja bila uspješna – ona se može odrediti s obzirom na spol, dob, lokaciju, interese i ostale pokazatelje koje određujemo u dogovoru s vama. Kombinacijom organskih i plaćenih objava postići će se najbolji rezultati na društvenim mrežama.

Kontaktirajte nas

Povjerenje su nam pružili

Pitanja i odgovori o društvenim mrežama koji bi vam mogli biti korisni

Što su objave na društvenim mrežama?

 Close Open

Objave na društvenim mrežama mogu biti u obliku teksta, slika ili videa, a njihov je cilj privući pažnju i angažirati publiku te izgraditi prisutnost brenda na društvenim mrežama. Objavljivanjem kvalitetnih i relevantnih objava možete privući pažnju svoje publike i povećati svoj doseg, što će dugoročno doprinijeti rastu vašeg brenda i poboljšanju vaših poslovnih rezultata.

Kako odabrati prave društvene mreže za svoj posao?

 Close Open

Najbolje je biti prisutan na svim dostupnim društvenim mrežama. Međutim, ako želite odabrati samo neke od njih, važno je istražiti ciljanu publiku i utvrditi na kojim se mrežama ona nalazi u najvećem postotku. Potrebno je definirati marketinške ciljeve i odrediti na što će se usmjeriti vaša prisutnost na društvenoj mreži.

Kako mogu povećati angažman publike na svojim objavama?

 Close Open

Izrada plana i strategije organskih objava u kombinaciji s oglašavanjem prilagođenim ciljanoj publici, doprinijet će većem angažmanu publike kad su u pitanju društvene mreže. Publici je bitno pružiti kvalitetan i relevantan sadržaj te vizualno atraktivne elemente.

Koja je razlika između organskih i plaćenih objava?

 Close Open

Organske objave na društvenim mrežama neplaćeni su sadržaji koji su vidljivi samo pratiteljima stranice. Ako želite da vaše objave dosegnu veći broj osoba, uključujući i one koje ne prate vašu stranicu, trebate razmotriti plaćene kampanje. Sponzorirane objave plaćeni su oglasi koji se izrađuju s ciljem prikazivanja specifičnoj publici kako bi se povećao doseg vaših objava. Kombinacija organskih i plaćenih objava može pomoći u postizanju najboljih rezultata na društvenim mrežama.

Koje su vrste plaćenih oglasa?

 Close Open

Na društvenim mrežama postoje dvije opcije za plaćeno oglašavanje – sponzoriranje postojećih objava i izrada plaćenih kampanja. Sponzoriranje objava može se primjerice obaviti opcijom “boost” na Facebooku, no preporuka je uvijek, kao i za izradu kampanja, koristiti naprednije alate oglašavanja.

Kako pratiti rezultate oglašavanja i uspješnost kampanja?

 Close Open

Rezultati oglašavanja mogu se pratiti analitičkim alatima društvenih mreža koji uključuju metrike kao što su doseg, broj prikazivanja oglasa i slično. Osim alata koje svaka društvena mreža pojedinačno nudi, ako se žele pratiti rezultati web stranice za osobe koje su na nju stigle preko društvenih mreža, ulogu preuzima pravilno postavljen Google Analytics račun.

Mogu li se oglašavati na društvenim mrežama ako nemam web stranicu?

 Close Open

Web stranica nije potrebna za oglašavanje na društvenim mrežama, no danas je gotovo neophodna kako bi vaš posao bio vidljiv i lako pronalaziv svima u online svijetu. Web stranica pruža vam mogućnost da predstavite svoj brend i proizvode te da izgradite online identitet svoga poslovanja. Također, omogućava vam da steknete povjerenje vaših klijenata te da ih usmjerite na kupnju vaših proizvoda ili usluga.

Koja je cijena za vođenje profila na društvenim mrežama?

 Close Open

Ovisno o broju stranica te broju društvenih mreža na kojima se želite oglašavati, sastavit ćemo vam ponudu te jasno definirati cijenu prije početka oglašavanja. Cijena se sastoji od cijene naše usluge i budžeta koji ste spremni uložiti u oglašavanje (ako želite plaćene kampanje).