DRUŠTVENE MREŽE

POSTIGNITE BOLJE POSLOVNE REZULTATE UZ PRISUTNOST I OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Facebook

Facebook je najraširenija društvena mreža s gotovo 2,5 milijarde korisnika, što čini trećinu svjetske populacije.

Instagram

Pomoću kvalitetnog i atraktivnog vizualnog sadržaja prilagođenog ovoj društvenoj mreži dosegnite gotovo milijardu aktivnih korisnika.

LinkedIn

Fokusiran na razvoj poslovanja, unaprjeđenje karijera i ostvarivanje poslovnih kontakata doprinosi većoj vidljivosti u digitalnom okruženju.

POKLANJAMO vođenje stranica na dvije društvene mreže po cijeni jedne!

MARKETING DRUŠTVENIH MREŽA

Vođenje stranica na društvenim mrežama zahtijeva stalnu izradu relevantnog, kvalitetnog i zanimljivog sadržaja za ciljnu skupinu određenog proizvoda ili usluge. Kvalitetnim provođenjem digitalne strategije na društvenim mrežama povećava se broj relevantnih pratitelja te doseg proizvoda i usluga kod ciljne skupine, što na kraju rezultira povećanjem prodaje.

Marketing društvenih mreža dijeli se na vođenje stranica i izradu organskih objava te na izradu plaćenih kampanja na društvenim mrežama.

VRSTE OBJAVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

ORGANSKE OBJAVE

Organske objave su objave na društvenim mrežama koje se ne oglašavaju. Doseg organskih objava posljednjih godina je smanjen, tako da neće svi korisnici koji prate vaše stranice vidjeti vaše objave. Kvalitetnim i relevantnim sadržajem povećava se doseg vaših objava te raste vidljivost vašeg brenda.

PLAĆENE KAMPANJE

Plaćene kampanje izrađuju se kako bi vaše objave dosegle veći broj relevantnih osoba za tvrtku. Prije pokretanja plaćenih oglasa važno je odrediti ciljnu skupinu kako bi kampanja bila uspješna. Pokretanjem plaćenih kampanja vaši se oglasi prikazuju ciljnoj skupini s obzirom na spol, dob, lokaciju, interese i ostale pokazatelje koje određujemo u dogovoru s vama.

ZATRAŽITE BESPLATNU PONUDU

30 +

klijenata

350 +

kampanja

10 +

tržišta

Povjerenje su nam pružili

ČESTA PITANJA

Pod objavama na društvenim mrežama podrazumijeva se dijeljenje tekstualnog, slikovnog i video sadržaja. Organske objave vidljive su djelu pratitelja stranice na društvenoj mreži. Kako bi iste objave vidio veći broj osoba, odnosno da bi one imale veći doseg kod publike, mogu se sponzorirati.
Na društvenim mrežama mogu se sponzorirati postojeće objave, primjerice opcija ‘boost’ kod Facebooka, ili se mogu izrađivati plaćenje kampanje. Oboje ima svoje prednosti, a s obzirom na postavljenje ciljeve, donosi se odluka i strategija oglašavanja.
Mjerljivost rezultata osnovno je pravilo našeg poduzeća. Osim alata koje svaka pojedina društvena mreža koristi, u slučaju da posjedujete web stranicu na nju ćemo vam besplatno postaviti Google Analytics račun i pomoću njega mjeriti rezultate naših kampanja te raditi optimizaciju istih kako bismo postigli željene rezultate.
U slučaju da ne posjedujete stranicu na željenoj društvenoj mreži, mi ćemo ju besplatno izraditi za vas. Web stranica nije nužna kako bi se oglašavalo na društvenim mrežama, no smatramo da je ona danas nužnost kako bi vaš posao bio vidljiv i lako pronalažljiv svima u online svijetu. I tu vam možemo pomoći, jer bavimo se i izradom web stranica.
Ovisno o broju stranica te broju društvenih mreža na kojima se želite oglašavati, sastavit ćemo vam ponudu te jasno definirati cijenu. Cijena se sastoji od cijene naše usluge i budžeta koji ste spremni uložiti u oglašavanje (ako želite plaćene kampanje).

Pošaljite e-mail

BESPLATNE KONZULTACIJE

Na temelju analiza online aktivnosti, pružamo vam besplatno mišljenje o vašim digitalnim rezultatima

Scroll to Top

obratite nam se s povjerenjem