Google Analytics

Google Tag Manager

Uz praćenje i mjerenje razultata do uspješnog poslovanja

Pravilna implementacija

Google Analytics račun strukturiramo na način da dobivenim podacima od korisnika možete donijeti kvalitetne odluke za vašu tvrtku.

Postavljanje ciljeva

Određivanjem i praćenjem ciljeva web stranice postižemo bolju funkcionalnost i praćenje rezultata svih digitalnih akcija (promidžbe, objave i oglašavanje).

Mjerenje rezultata i optimizacija

Odluke temeljene na podacima glavna su odlika današnjih marketinških akcija. Na temelju dobivenih podataka definiraju se daljnje strategije za razvoj tvrtke i poslovanja.

U cijenu usluge uključena je izrada konverzija i personaliziranih izvještaja.

Google Analytics

Tko su vaši posjetitelji? Odakle dolaze? Koliko se zadržavaju na vašoj stranici? Preko kojeg kanala stižu na vašu stranicu? Pravilnim postavljanjem Google Analyticsa dobit ćete odgovor na ova i još mnoga vezana pitanja.

Postavljanje Analyticsa uključuje postavljanje sustava praćenja konverzija i presonaliziranih izvještaja.

Google Tag Manager

Alat koji je prvenstveno zamišljen za suradnju s drugim Google proizvodima, koji pomaže u organizaciji ključnih marketinških integracija. Upravljanje Google Tag Managerom predstavlja sve važniji dio marketinških akcija, a s razvojem poslovanja i nudi napredno praćenje rezultata uz veću kontrolu.

Zatražite besplatnu ponudu

POVJERENJE SU NAM PRUŽILI

ČESTA PITANJA

Svaka kvalitetna marketinška strategija i njezina uspješna provedba kreće od analize dosadašnjih rezultata marketinških aktivnosti. Google Analyics i Google Tag Manager pružit će vam dubinski uvid u podatke koji će pridonijeti lakšem planiranju i boljoj provedbi vaših marketinških aktivnosti na svim digitalnim kanalima.

Možete. Ali bez dubinskog poznavanja vaše publike te njihovih navika i potreba, vaše kampanje neće postizati zadovoljavajuće rezultate, a budžeti će se trošiti. Uz našu Google Ads uslugu, svim svojim klijentima besplatno postavljamo Google Analytics i Google Tag Manager na njihove stranice.

Može. Google Tag Manager je zamišljen kao alat koji surađuje s drugim Google alatima te pomaže u organizaciji ključnih marketinških integracija te postaje sve važniji alat koji pomaže u donošenju odluka o budućim marketinškim aktivnostima vaše tvrtke ili organizacije.

Dodavanje ovih alata na vašu stranicu neće napraviti bitnu razliku u brzini očitavanja stranice te tako prouzročiti korisnicima negativno korisničko iskustvo. Alati su kompaktibilni sa svim modernim platformama za izradu web stranica, a njihovo dodavanje na web stranice je već postala uobičajena praksa u svijetu.

Postavljanjem Google Analyticsa i Google Tag Managera dobivate dubinski uvid u vaše poslovne podatke u digitalnom okruženju unutar jednostavnog sučelja za koje nije potrebno posebno prethodno znanje, a svim našim klijentima omogućujemo i edukaciju kako bi lakše razumijeli dobivene podatke na kojima će temeljiti buduće marketinške strategije, akcije i oglase te dosegnuli ciljanu publiku i ostvarili bolju prodaju proizvoda ili usluga.

Pošaljite e-mail

Scroll to Top

obratite nam se s povjerenjem