Izrada Web Stranica

Adssential Google Partner

Izrada web stranica

Ostvarite sjajan prvi dojam s novom, modernom i responzivnom web stranicom koja osigurava vrhunsko korisničko iskustvo!

Izrada web stranica po mjeri, za maksimalno korisničko iskustvo.

Zatražite ponudu

Trebate modernu web stranicu kojom ćete se istaknuti u svijetu online poslovanja?

USLUGE

Nova web stranica

Kvalitetno izrađena web stranica ključna je za uspješno poslovanje, bez obzira prodajate li proizvode ili pružate usluge! Svaku web stranicu izrađujemo pažljivo i individualno, u skladu s vašim željama i potrebama.

Naš glavni cilj je pružiti posjetiteljima maksimalno korisničko iskustvo, omogućivši im da odmah shvate vašu djelatnost te jednostavno obave kupovinu ili ostvare kontakt s vama u samo nekoliko klikova. U današnjem digitalnom dobu, brzina i jednostavnost korištenja web stranice najvažniji su faktori za posjetitelje.

Vrste web stranica koje prave razliku

Ecommerce logo bijele boje.

E-commerce

E-commerce shop ili online trgovina je web stranica čiji je osnovni cilj internetska prodaja proizvoda. Webshopovi se izrađuju na različite načine, pa tako postoje custom-made shopovi i oni koji koriste neke od popularnih platformi za web trgovinu – WooCommerce, Shopify, Magento i ostale. Oba pristupa imaju svoje prednosti, a nakon što s nama podijelite svoje potrebe, pomoći ćemo vam kod odabira vrste web shopa te u stvaranju uspješne online trgovine.

Lead generation logo bijele boje.

Lead generation web

Glavni cilj lead gen web stranica je potaknuti posjetitelje da stupaju u kontakt s vama ili vašim poduzećem radi stvaranja “leadova”. Za razliku od web shopova koji su usmjereni na prodaju, lead gen stranice usmjerene su na ostvarivanje kontakta putem slanja forme, e-poruke, telefonskog poziva i slično. Ove web stranice mogu biti dizajnirane kao one-page stranice ili mogu sadržavati više odredišnih stranica prilagođenih vašim potrebama, kao što su stranice usluga, galerija, kontakt stranica i druge.

Koji su koraci u izradi web stranice?

Pogledajte neke od naših projekata i uvjerite se u našu sposobnost da pretvorimo vašu ideju u atraktivnu i funkcionalnu web stranicu.

Pitanja i odgovori o izradi web stranica koji bi vam mogli biti korisni

Što je potrebno prije izrade web stranice?

 Close Open

Prije izrade web stranice, ključno je osigurati hosting i domenu te jasno definirati ciljeve vaše web stranice. Ako nemate vlastiti hosting i domenu, mi vam možemo pomoći u njihovoj rezervaciji. Također, zajedno ćemo definirati ciljeve web stranice prije samog procesa izrade. Na taj način osiguravamo da vaša web stranica bude usklađena s vašim potrebama i očekivanjima.

Mogu li tražiti izmjene na web stranici prilikom izrade?

 Close Open

Prije izrade svake web stranice izrađujemo skicu (draft) projekta koju zajedno prolazimo te na njoj radimo sve potencijalne izmjene koje ćemo potom prilagoditi kod izrade web stranice.

Koliko traje izrada web stranice?

 Close Open

Trajanje izrade web stranice uvelike ovisi o veličini i složenosti projekta, kao i brzini dostave potrebnih materijala poput tekstova i fotografija. Stoga ćemo vam prije početka izrade, pripremiti detaljnu procjenu o očekivanom trajanju projekta kako biste imali jasan uvid u vremenske okvire.

Koji su koraci u izradi web stranice?

 Close Open

Pri izradi web stranice, postupak obuhvaća sljedeće korake. Najprije je potrebno osigurati domenu i hosting. Zatim ćemo prikupiti vaše zahtjeve i želje, kao i materijale poput tekstova i grafika (koje i mi možemo izraditi za vas). Nakon što usuglasimo izgled web stranice, radimo predložak i šaljemo vam ga na provjeru. U ovoj fazi izmjene su uključene u cijenu izrade pa nam možete povratno javiti želite li ih napraviti. Na kraju, kada definiramo konačan izgled stranice, započinjemo s izradom i dostavljamo vam gotov proizvod.

Što nakon izrade web stranice?

 Close Open

Nakon izrade web stranice, nudimo opcionalnu uslugu održavanja koja uključuje redovno ažuriranje stranice, sigurnosnu zaštitu, provjeru funkcionalnosti i dodavanje proizvoda u slučaju web shopa. Međutim, ova usluga nije obavezna. Kada platite izradu web stranice, ona postaje vaše vlasništvo i dobivate potpuni pristup.

Hoće li web stranica biti optimizirana za tražilice (SEO)?

 Close Open

Tijekom izrade web stranice primjenjujemo osnovne SEO postavke prema najboljim praksama. Važno je imati na umu da novim stranicama treba određeno vrijeme da se počnu rangirati na tražilicama. Osim toga, kontinuirani rad na SEO-u je ključan za postizanje visokog rangiranja u organskim rezultatima pretraživanja, što znači da optimizacija napravljena samo prilikom izrade web stranice nije dovoljna da bi ona dugoročno zadržala najviše pozicije.

Koja je cijena izrade web stranice?

 Close Open

Cijena izrade web stranice ovisi o njezinoj namjeni, broju stranica, strukturi i kompleksnosti. Upravo zato, kako bismo vam mogli izraditi preciznu ponudu i definirati cijenu, molimo vas da nam pružite osnovne informacije o vašim potrebama.