IZRADA WEB STRANICA

POSTIGNITE BOLJE POSLOVNE REZULTATE UZ KVALITETNU WEB STRANICU

Responzivnost

Izrađujemo responzivne web stranice koje se mogu prilagođavati svim vrstama uređaja, veličini ekrana te svim tražilicama.

Kreativan pristup

Web stranicu prilagođavamo ciljnoj skupini kako bi se korisnici lakše snalazili na njoj i ostvarili pozitivno korisničko iskustvo.

Iskustvo

U izradi web stranica koristimo bogato iskustvo te najbolje svjetske prakse koje će pridonijeti povećanju prodaje vaših proizvoda i usluga.

Korisnička podrška

Za sva tehnička pitanja i nedoumice u vezi web stranice, svim klijentima pružamo stalnu korisničku podršku i edukaciju.

BESPLATNO postavljamo Google Analytics i Google Tag Manager

Izrada web stranica

Osim same izrade web stranica, našim klijentima i partnerima omogućujemo besplatnu edukaciju o osnovama korištenja web stranice, kao što su dodavanje članaka (blog postova), fotografija, videa te dodavanja proizvoda, ovisno o vrsti i namjeni web stranice.

U cijenu izrade web stranice uključeni su izrada, hosting i zakup domene

Platforme na kojima radimo

wordpress-white

WORDPRESS

Najpoznatiji CMS današnjice - zastupa više od 80% svih aktivnih web stranica. Izrađujemo vašu web stranicu orijentiranu na konverzije i prema potrebama korisnika.

shopify-white

SHOPIFY

E-commerce sustav za trgovce koji omogućuje napredno upravljanje proizvodima, zalihama, marketinškim i ostalim digitalnim akcijama.

unbounce-black

UNBOUNCE

Sustav za izradu odredišnih stranica s velikim naglaskom na optimizaciju sadržaja i postizanje visoke razine pozitivnog iskustva korisnika.

Zatražite besplatnu ponudu

20 +

Izrađenih web stranica

15 +

Klijenata

8

Tržišta

Povjerenje su nam pružili

EXCEED (HR)

ENERGO-S KLIME (HR)

DESIGN BY JELKRA (HR)

LIGHTLOUNGE (USA)

ENERGO-S (HR)

INTERNATIONAL INSTITUTE FOR HEALTH IMPACT (HR)

ADRIATIC BIG GAME FISHING (HR)

dr. NIKICA DARABOŠ (HR)

APARTMENTS NANITO (CH)

ČESTA PITANJA

Prilikom izrade web stranica važno je pravilno prepoznati ciljnu skupinu te odrediti vrstu web stranice koja je potrebna – ovisno o vrsti proizvoda ili usluge, web stranice se dijele na lead generation i webshop.

Ovisno o vrsti kampanje, Google oglasi prikazuju se na Google tražilici te na svim stranicama koje su u sustavu Google Partnera (stranice koje koriste Google AdSense).

Primarna svrha webshopa je kupnja online, dok je svrha lead generation stranice ostvarivanje kontakta korisnika s vama kroz poslanu formu, telefonski kontakt, e-mail kontakt ili chat prozor.

Cijena svake web stranice je različita jer ovisi o više faktora – veličina, struktura i kompleksnost su samo neke od njih. U cijenu je uračunata cijena hostinga, usluge i cijena održavanja. Nakon što podijelite s nama osnovne informacije o vašim preferencijama, poslat ćemo vam ponudu s definiranom cijenom.

Osim izrade web stranica, bavimo se i digitalnim marketingom uz koji vam možemo pomoći u povećanju posjeta web stranici te povećanju prodaje proizvoda i usluga.

Pošaljite e-mail

BESPLATNE KONZULTACIJE

Na temelju analiza online aktivnosti, pružamo vam besplatno mišljenje o vašim digitalnim rezultatima

Scroll to Top

obratite nam se s povjerenjem